Home  Home
 Göreme  Göreme 

 <font color=C00000>Nieuws</font>  Nieuws
 Blogs  Blogs
 Reviews  Reviews
 Fotoalbum  Fotoalbum
 Links  Links
 Contact  Contact
Het weer in Nevsehir
Click for Nevsehir, Turkije ForecastNieuwsbrief

Nevsehir.nl - Engels Nevsehir.nl - Turks Nevsehir.nl - Duits  home | sitemap | contact   
Nieuws (8)
JAN
26
Nicolas Cage onder de indruk van Cappadocie
 Geen reacties  3.296 keer gelezen

Nicolas Cage was in Cappadocie om het laatste stukje van zijn nieuwste film, Ghost Rider 2, op te nemen. Hij was erg onder de indruk van de schoonheid van dit historische deel van Turkije. Na de filmopnames, shopte hij wat souvenirtjes met zijn familie. Hij zei dat hij deze plaats echt leuk vond.

Cappadocie is aantoonbaar een van de meest fascinerende regio’s in Turkije. Gelegen in de buurt van de stad Kayseri in het midden van Turkije, heeft Cappadocie een aardige hoeveelheid aan historische en culturele monumenten. Maar het is het meest bekend vanwege zijn unieke geologische kenmerken.

De regio werd gevormd door een combinatie van bezinksels uit rivieren en vulkaanuitbarstingen. De zachte rotsen holden door de jaren heen langzaam uit (slijtage) om de regio zijn unieke, surrealistische landschap met talloze pilaren, schoorsteen-achtige structuren (de zogenaamde ‘fee schoorstenen’) en vreemde rotsformaties te geven.

Na een rondleiding door Cappadocie was Nicolas Cage te zien in een tapijtenwinkel in de buurt terwijl hij de befaamde Turkse tapijten aan het bewonderen was. Volgens diverse bronnen zal Cage ook nog afreizen naar Pamukkale om daar ook nog opnames te gaan maken voor zijn nieuwe film. Dit is echter nog niet bevestigd.

Oscar winnaar Nicolas Cage kwam naar Istanbul met British Airways vanaf Londen. In augustus van dit jaar zal Cappadocie ook bezocht worden door onder andere wereldsterren als Tom Hanks, Al Pacino en Meg Ryan. (Foto: nicolas-cage.biz)Bron: http://www.nederlandersinturkije.nl/nieuws/nicolas-cage-onder-de-indruk-van-cappadocie/

 26-01-2011 

Terug


Reacties

Geen reactie gevonden

Reactie Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer